2 in 1: 3 nycklar till Brexit & Att möta den amerikanska kulturen

2019-04-04 | 08:00 - 09:30
Tillskärarakademin i Gbg

Två föreläsningar i en på temat export – Brexit och USA

Hur hanterar du bäst Storbritannien efter Brexit? Annika Mårtensson har bakgrund som Export Manager på företag som Bolon, Orrefors Kosta Boda och Sandberg Wallpaper. Arbetet har inneburit både att starta upp nya exportmarknader och utveckla etablerade runt om i världen. Hon är utbildad inom försäljning, marknadsföring och ledarskap till ”International Key Account Manager. Idag driver hon Export Interim, som hjälper småföretag att lyckas med sin export.

När du väl är på plats på en ny marknad, upptäcker du snart att det skiljer sig från Sverige när det gäller sociala och affärsmässiga spelregler. Hur viktigt är det att man förstår dessa oskrivna regler? Hur kan man hantera dem framgångsrikt, och inte riskera att missa affärer på grund av dem? Charlotta ger dig värdefull ny kunskap.
Charlotta Brynger är expert på interkulturella relationer och driver företaget CueMe, som erbjuder utbildningar i syfte att säkra framgångsrika relationer. Hon är adjunkt på Ashridge Executive Education och Hult International Business School. Hon samarbetar med Västsvenska Handelskammaren och gästföreläser på Göteborgs Universitet.

Kategori: Göteborg