Röhsskas Modedagar – Branschdag

2019-05-09 | 15:00 - 17:30
Röhsska Museet

Röhsska Museet
Göteborg foto: Hendrik Zeitler

 

Branschdag på Röhsska Museet

Nätverket Modebransch Gbg och TEX! bjuder in till Röhsska Museet.

I samband med invigningen av Röhsskas modedagar 9 maj, arrangerar vi en nätverksträff där vi gästas av Cecilia Tall, Generalsekreterare för TEKO och Kenneth Qfvarnström, Affärsdesigner, Varumärkesstrateg, & Creative Director på Brainforest Agency.

Vi träffas i Studion på Röhsska Museet och efter föreläsningen finns möjlighet att närvara på invigningen av Röhsskas modedagar.

Anmäl er här nedanför – för info kontakta Patrik på 0733 – 69 11 07

Välkomna!

Röhsskas modedagar
Den 9 – 12 maj 2019 genomförs Röhsskas modedagar för andra gången med ambitionen att bli ett årligen återkommande arrangemang. Första gången modedagarna gick av stapeln var 2016 och hade då mer fokus på det historiska, dåtiden. Utgångspunkten för årets modedagar är samtid och framtid, där vi vill lyfta dels det faktum att de flesta modeföretagen i Sverige faktiskt är verksamma i Västsverige, dels vår samtids viktiga frågor inom det som kan rubriceras som hållbart mode. Modedagarna riktar sig till såväl modebranschen som den intresserade allmänheten. Arrangemanget sker inom ramen för den publika delen av Röhsska museets mötesplatsuppdrag, Mötesplats Röhsska.

Kategori: Göteborg