Show up fashion award

Torsdagen den 15:e november så utsågs JOHANNESADELE till årets vinnare! De vinner ett entreprenörspaket värt 360.000 SEK varav 100.000 i kontanter samt ett mentorskap från oss på TEX!

JOHANNESADELE vann med motiveringen ”Årets Show Up Fashion Award går till ett genomtänkt koncept med ett normbrytande perspektiv. Med individen i fokus skapar detta varumärke plagg där bäraren själv formar sitt eget uttryck”. Läs intervjuer med vinnaren här.

 

SUFA (Show Up Fashion Award) är en årlig nationell tävling för lovande modeentreprenörer som ser en  framtid inom branschen. Tävlingen är öppen för dig som precis startat eller redan har etablerat ditt egna varumärke.

Syftet är att hjälpa designers att bygga ett lönsamt modeföretag och fortsätta etablera sitt varumärke på marknaden. SUFA erbjuder deltagarna möjligheten att bygga ett kontaktnät som är ovärderligt för framtida affärer samt att få stöttning i sitt entreprenörskap.

Det unika prispaketet i tävlingen är speciellt utformat för att ge vinnaren de bästa förutsättningarna för att driva sitt företag framåt och utveckla sitt entreprenörskap. Vinsten ger vinnaren tillgång till ett stort branschnätverk i Borås och Sverige för att bygga upp och utveckla sitt koncept. Läs mer om priset här.

Har du frågor om tävlingen så är du välkommen att kontakta ansvarig Ellen Flybäck, kontaktuppgifter hittar du här.

Läs om 2018 års finalister här!
AUGUSTI
Ansökan SUFA19 öppnar.
OKTOBER
Pressfrukost Stockholm.
Årets finalister presenteras för pressen!
NOVEMBER
Final SUFA19 i Borås.
På Textilmuseet.
Priset
Förstapriset i SUFA är ett tjänstepaket värt 360.000 kr, varav 100.000 kr i kontanter.
Vår jury
Juryn består av ledande personer inom mode- och kommunikationsbranschen.