Show up fashion award

Läs om årets finalister här!

 

SUFA (Show Up Fashion Award) är en årlig nationell tävling för lovande modeentreprenörer som ser en  framtid inom branschen. Tävlingen är öppen för dig som precis startat eller redan har etablerat ditt egna varumärke.

Syftet är att hjälpa designers att bygga ett lönsamt modeföretag och fortsätta etablera sitt varumärke på marknaden. SUFA erbjuder deltagarna möjligheten att bygga ett kontaktnät som är ovärderligt för framtida affärer samt att få stöttning i sitt entreprenörskap.

Prispaketet i tävlingen är speciellt utformat för att ge vinnaren de bästa förutsättningarna för att driva sitt företag framåt och utveckla sitt entreprenörskap. Vinsten ger vinnaren tillgång till ett stort branschnätverk i Borås och Sverige för att bygga upp och utveckla sitt koncept.

Årets final hålls den 15:e november i Textilmuseets lokaler i Textile Fashion Center. Dörrarna öppnar kl. 18.00 för mingel och bubbel. Under kvällen visar årets fem finalister sina kollektioner och presenterar sina visioner. En vinnare av Tobex Digital Print Award utses följt av juryns utnämnande av årets förstapristagare i SUFA. Kvällen avslutas med middag serverat av The Company följt av efterfest på Pumphuset. Välkomna!

Har du frågor om tävlingen så är du välkommen att kontakta ansvarig Ellen Flybäck, kontaktuppgifter hittar du här.

3 SEPTEMBER
Ansökan SUFA18 öppnar.
21 SEPTEMBER
Sista ansökningsdatum SUFA18
24 OKTOBER
Pressfrukost Stockholm.
Årets finalister presenteras för pressen!
15 NOVEMBER
Final SUFA18 i Borås.
I Textilmuseets fantastiska lokaler!
Priset
Förstapriset i SUFA är ett tjänstepaket värt 360.000 kr, varav 100.000 kr i kontanter.
Vår jury
Juryn består av ledande personer inom mode- och kommunikationsbranschen.