För sökande

Ansökan till SUFA18 öppnar den 3:e september och är öppen i tre veckor. Sista datum för ansökan är 21:e september kl. 12.00. Årets fem finalister meddelas senast den 12:e oktober.

Vecka 43 hålls pressfrukost i Stockholm där årets jury samt årets finalister presenteras för speciellt inbjuden modepress. Efter pressfrukosten träffar juryn årets finalister för presentationer av designer och varumärke samt individuella intervjuer.

Finalen i SUFA går av stapeln på Textile Fashion Center i Borås den 15:e november. På finalen kommer representater från det textila näringslivet i Västsverige samt press och modeprofiler.

Dagen innan finalen, den 14/11 så hålls en heldags-workshop för finalisterna där experter inom försäljning, inköp och affärskunskap kommer att gå igenom finalisternas kollektioner samt affärsplaner. Workshopen kommer att hållas i Textile Fashion Center i Borås.

Har du frågor om tävlingen är du välkommen att kontakta tävlingsansvarig Ellen Flybäck på Marketplace Borås, kontaktuppgifter hittar du här.