Textilbaren/Creative Bar – Pumphuset

2020-02-27 | 17:00 - 20:00
Pumphuset

Årets första Textilbaren/Creative Bar på Pumphuset

Gäst är fotografen Thomas Örn Karlsson, vi kommer att prata om hans tankar kring fotografi i allmänhet och om en omvälvande fotoresa till Tjernobyl i synnerhet. Starka bilder utlovas!

”Olympus Ambassadör och Focusnordic Ambassadör”

Thomas Örn Karlsson har jobbat i 6 år som fotograf med start inom naturfotografering, men på senare år jobbat mer eller mindre inom skräck och sci-fi genren där alla gränser är till för att brytas. Med ett flertal utställningar utomlands t.e.x New York, Spanien, Portugal, Paris, m.m och otaliga illustrationer till olika skräck och sci-fi magasin utomlands och bokomslag plus egna böcker så har han lyckats hitta en egen väg inom fotografering.

Utöver sitt kreativa skapande så har Thomas ett stort engagemang för naturvårds frågor, för att nämna ett av dem är jobbet han gjort angående vattendragen i Västsverige. Där han i över 4 år har dokumenterat, genom bilder och samlande av miljöfakta, vad som har hänt med dom de senaste åren. Han har föreläst för Sveriges klimatminister Isabella Lövin, men även haft ett ca 20 tal utställningar runtomkring i Sverige.

Kategori: Borås