Konferens/kontor

SÖKER DU KONTOR ELLER EN INSPIRERANDE PLATS ATT HÅLLA MÖTEN PÅ?

TEX! erbjuder moderna kontor i Borås hetaste område! Där kreativiteten flödar, nätverk växer och pulsen är ett faktum.

 

TEX! erbjuder dig möjlighet att hyra en kreativ kontorsplats i händelsernas centrum – Textile Fashion Center. Låt den inspirerande miljön bli en del av din dagliga arbetsplats. Oavsett vilken storlek du söker har vi kontoret för dig!

Kontakta oss för mer information! 

Business Gallery
KONTORSHOTELLET

Business Gallery ligger på markplan i Textile Fashion Center. Här finner du 22 kontor i olika storlekar. Utöver ditt egna kontor finns även ett gemensamt kök, stora ytor för samtal samt möjlighet att hyra flexibla arbetsplatser i vår öppna lounge-miljö. Vi har även 20 kontor på plan 2, där finns också gemensamt kök och ytor för möten och samtal. Som hyresgäst hos oss har du tillgång till alla faciliteter på plan 1 och 2.

Genom vårt centrala läge har du en närhet till såväl stadskärnan och hotell till resecentrum och restauranger. Detta gör att läget är exemplariskt som mötesplats för konferenser, seminarier och event. Vi på TEX! har både stor erfarenhet och hög kunskap av alla sorters event och möten, därför hjälper vi mer än gärna till att maximera ert arrangemang!

 

Det behöver inte vara krångligt att hyra kontor eller mötesrum i centrala Borås!

Anmäl ditt intresse redan idag!