Hyr kontor

SÖKER DU KONTOR ELLER EN INSPIRERANDE PLATS ATT HÅLLA MÖTEN PÅ?

TEX! erbjuder moderna kontor i Borås hetaste område! Där kreativiteten flödar, nätverk växer och pulsen är ett faktum.

 

TEX! erbjuder dig möjlighet att hyra en kreativ kontorsplats i händelsernas centrum – Textile Fashion Center. Låt den inspirerande miljön bli en del av din dagliga arbetsplats. Oavsett vilken storlek du söker har vi kontoret för dig!

Kontakta oss för mer information! 

Business Gallery
KONTORSHOTELLET

Business Gallery ligger på markplan i Textile Fashion Center. Här finner du 22 kontor i olika storlekar. Utöver ditt egna kontor finns även ett gemensamt kök, stora ytor för samtal och flexibla arbetsplatser som gör det möjligt att nätverka.

Kontorshotellet ligger en trappa upp och består av 20 kontor i olika storlekar. Vill du komma ifrån ytorna som gör det Här finner du inte riktigt lika många gemensamma ytor, däremot är du alltid välkommen att nätverka i Business Gallery en trappa ned!

Genom vårt centrala läge har du en närhet till såväl stadskärnan och hotell till resecentrum och restauranger. Detta gör att läget är exemplariskt som mötesplats för konferenser, seminarier och event. Vi på TEX! har både stor erfarenhet och hög kunskap av alla sorters event och möten, därför hjälper vi mer än gärna till att maximera ert arrangemang!

 

Det behöver inte vara krångligt att hyra kontor eller mötesrum i centrala Borås!

Anmäl ditt intresse redan idag!