Kontor

TEX! erbjuder en kreativ inspirerande arbetsplats centralt i Borås i Textile Fashion Center. I våra kontorshotell sitter nya som väletablerade företag i flera typer av branscher. Detta bildar en unik sammansättning där erfarenhet blandas med nya och kreativa idéer.

Som hyresgäst får du möjlighet att ta del av Marketplace Borås aktiviteter såsom frukostmöten, föreläsningar, bransch AW och internationella besök där man kan knyta kontakten och ta del av den kunskap som samlas i Sveriges främsta textila kluster. I Textile Fashion Center finns även The Company lunchrestaurang med möjlighet till både bricklunch och à la carte, café/vinbar samt puben Pumphuset.

TEX! har två hyreskoncept: Kontorshotellet & Business Gallery. Båda koncepten innefattar tillgång till konferensrum, gemensamt kök, allmänna ytor, kaffe/te, internet och möjlighet att koppla upp sig mot skrivare.

Vi har kontor i olika storlekar och prisklasser, är du intresserad – skicka en förfrågan genom att fylla i formuläret nedan så återkopplar vi inom kort!