Kontorshotellet

Välj ett kontorshotell i Borås hetaste område!

 

TEX! erbjuder dig Kontorshotellet, där du kan hyra ett av våra 20 kontor. Välj mellan flera olika storlekar och inred det precis utefter eget tycke och smak. Kontorshotellet ligger på andra våning i det populära Textile Fashion Center mitt i Borås centralaste delar.

  • Välj mellan flera olika storlekar på kontor
  • Coworking space
  • Fria mötesrum
  • Ett kreativt kluster
  • Närhet till andra företagare

Kom på visning!

 

När du hyr kontor i Kontorshotellet har du även tillgång till utrymmena på första våning och Business Gallery. Men på andra våning är det inte samma rörelse, vill du ta del av den får du ta trappan ner. Där ett gemensamt kök, stora allmänna ytor med flexibla arbetsplatser samt vår möteslouge är placerade. Som hyresgäst ingår även flera värdefulla faciliteter, kaffe/te, internet och skrivare är bara några få! Dessutom har du även möjlighet till att hålla gemensamma aktiviteter såsom föreläsningar, workshops etc.

Du som hyresgäst får även inbjudningar till aktiviteter som anordnas, allt från frukostmöten och föreläsningar till nätverksträffar. Du får då möjlighet att knyta kontakt med medlemmar i communityn men även entreprenörer och företagare från hela Sverige.

Är du intresserad av att hyr ett modernt kontor i en sfär av kreativitet och puls? Skicka in din intresseanmälan till Kontorshotellet redan idag!

 

Anmäl ditt intresse redan idag!