TEX! Partners

Vi är C Land Logistics.

Vi är ett neutralt och fristående spedition och logistikföretag som skapar logistik- och informationsflöden baserat på våra kunders förutsättningar.
Vi samarbetar med världens främsta flygbolag och rederier för transporter till och från världens alla kontinenter.

Vårt erbjudande är tydligt, att skapa effektiva logistikflöden som ger våra kunder förutsättningar till tillväxt och ökad konkurrenskraft.

Vår övertygelse är att en nöjd kund är vår främsta tillgång. Vi vet också att vårt personliga engagemang kan vara den avgörande skillnaden mellan att vara riktigt bra eller att bara vara.

Vår mission, att utveckla goda affärer tillsammans med våra kunder, leverantörer och partners.
Att effektiva logistikflöden ger möjligheter för snabbare tillväxt och ökad konkurrenskraft, där våra kunder står som vinnare i en snabb föränderlig värld.

Med goda affärer menar vi långsiktigt hållbara. Utifrån vår värdegrund sätter vi människan och miljön i centrum.
Vi är medlemmar i CSR-Västsverige och arbetar i enlighet med ISO14001. Vi tar en aktiv roll i samhället där vi samarbetar och stöttar organisationer som gör skillnad nu och i framtiden.

www.cland.se

ProFlow är ett oberoende konsultbolag som arbetar med att skapa strategiska logistikflöden för e-handlare, handelsbolag och produktionsbolag i hela Norden. Vi har sedan starten 2006, designat flera av Europas mest kostnadseffektiva lager.

Vi skapar framtidens logistik och vill göra våra kunder till vinnare

http://www.proflow.se