Show up fashion award

SHOW UP FASHION AWARD – SJUHÄRADS NÄRINGSLIV FÖR EN SVENSK MODEBRANSCH I UTVECKLING.

SUFA (Show Up Fashion Award) är en årlig nationell tävling för lovande modeentreprenörer som ser en framtid inom branschen. Tävlingen är öppen för dig som precis startat eller redan har etablerat ditt egna varumärke.

Syftet är att hjälpa designers att bygga ett lönsamt modeföretag och fortsätta etablera sitt varumärke på marknaden. SUFA erbjuder deltagarna möjligheten att bygga ett kontaktnät som är ovärderligt för framtida affärer samt att få stöttning i sitt entreprenörskap.

Det unika prispaketet i tävlingen är speciellt utformat för att ge vinnaren de bästa förutsättningarna för att driva sitt företag framåt och utveckla sitt entreprenörskap. Vinsten ger vinnaren tillgång till ett stort branschnätverk i Borås och Sverige för att bygga upp och utveckla sitt koncept. Läs mer om priset här.

Under 2019 så kommer tävlingen att byta format och detaljerna kring upplägget är fortfarande under utveckling. Har du frågor om tävlingen så är du välkommen att kontakta ansvarig Pierre Rosengren, kontaktuppgifter hittar du här.

2018 vann JohannesAdele. Läs om 2018 års alla finalister här!
SUFA19 I NYTT FORMAT
I ÅR FÅR SUFA NYTT FORMAT, MER INFO KOMMER.
ANSÖKAN SUFA19 ÖPPNAR
INFO KOMMER INOM KORT.
NOVEMBER
FINAL SUFA19 i BORÅS.
Priset
Förstapriset i SUFA är ett tjänstepaket värt 360.000 kr, varav 100.000 kr i kontanter.
Vår jury
Juryn består av ledande personer inom mode- och kommunikationsbranschen.