KICKSTART PROFIL HÖST/JUL 2020

Vi bjuder in dig till Kickstart Profil i Textile Fashion Center Borås

  • Ett event där du träffar branschen på ett säkert sätt i augusti.
  • Se nyheterna. Ta del av våra erbjudanden. Prata om framtiden.
  • 19 – 20 augusti
  • 09.00 – 17.00
  • Skaraborgsvägen 3A, Borås
  • Tänk på avstånd och att följa Folkhälsoinstitutets riktlinjer

Endast bokade tider så kontakta dina grossister och boka.

Vi kommer under dagarna även arrangera ett par för branschen relevanta föreläsningar.

Kaffe, Vatten och Lunch bjuder vi på.

Program kommer!

Deltagande företag – se nedan

ACG Accent

Make Your Mark

ACG Accent utvecklar kreativa produktmärkningskoncept i världsklass med minsta möjliga miljöpåverkan för krävande företag i textil-, sport och konfektionsindustrin som vill höja värdet på sitt varumärke. Vi erbjuder en erfaren designstudio med spjutspetskunskap och produktion av både label- och transferkoncept

Kontakt: patrik.berglund@acgaccent.se

ACG Nyström

ACG Nyström AB är idag ett internationellt företag som marknadsför avancerad utrustning, system och kunskap till den tillverkande industrin som förädlar traditionell textil, teknisk textil och andra liknande materialtyper.

perry.sandell@acgnystrom.se

Mobil +46 706 17 88 38

Richard.Carlsson@acgnystrom.se

 

AQUA VISIBILITY

AQUA VISIBILITY – PROFILVATTEN MED EGEN ETIKETT

Behöver ditt företag energidryck med er egen logotyp, eller läsk med egen etikett?

Kontakt: joakim@aquavisibility.se

http://www.aquavisibility.se

Bamatex

Med mer än 20 års erfarenhet inom textil förädling och med egen produktion av bl a värmetransfer, vävda märken, konstlädermärken, direktbrodyr kan vi erbjuda snabb leveranstid, och hög kvalitet på både produkter och service. Tack vare detta vågar vi lova att vara bland de bästa i branschen.

Nina Kärrman nk@bamatex.se

 

BORGSTENA OF SWEDEN

Vill du ha reklamgodis med eget tryck? Då har du hittat rätt.
På Borgstena of Sweden trycker vi upp ditt budskap på våra produkter.
Sedan 1999 har vi hjälpt företag runt om i Skandinavien att profilera sig.
Borgstena of Sweden – bär ditt budskap.

anci@borgstenaofsweden.se

033-22 23 50

Carlobolaget

Carlobolaget är företaget som sedan 1921 hjälper människor att hålla ihop jobb, resor och vardagsliv med väskor, plånböcker och andra praktiska produkter. Vi älskar skinn och god design. Vi tycker att varumärken ska bäras med stil och med snygg branding av produkter stärker du ditt varumärke.

Fredrik Svensson

fredrik@carlobolaget.se

Mob:070 780 23 83

 

CTWO

Inriktning på elektronik och innovativa lösningar!. Vi erbjuder användbara gåvor med företagsreklam på spännande produkter till återförsäjare inom reklam och retail.

Nytt för i år är in-house produktion av t.ex. kvalitets musmattor till kontor och gaming.

Kontakt: Jörgen Carlsson: jc@ctwo.se

Mobil: +46 70 869 64 84

D-DEP PRODUCT DESIGN

Schyssta och snygga köksprodukter. Kul att ge – ännu roligare att få

 

Kontakt: jerker@d-dep.se

033 41 07 14

D&J

Vi ska vara återförsäljarnas naturliga val tack vare god service och tillförlitlig logistik. Våra kunders önskemål styr vår verksamhet. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda hög servicegrad och prisvärda produkter – detta gör vår och våra kunders verksamheter framgångsrika.

Kontakt: Thomas Andersson

mailto:Thomas.Andersson@dochj.se

070-8998089

EMBALLATOR

Vi tillverkar sport och vatten flaskor som värnar om en hållbar livsstil. Vår historia började för nästan 60 år sedan med en idé om att formblåsa vattenflaskor och dunkar – sedan 1983 tillverkar vi  även sport och vattenflaskor.

Vi kan hjälpa dig med allt från en standardflaska med en enkel logotyp till ett unikt mästerverk.

Allt är hållbart, tillverkat i Sverige,  livsmedelsgodkänt och sunt.

Kontakt: robin.erdas@emballator.se

ERNST ALEXIS

TEXTILTRADITION FRÅN APLARED!

Den 15:e juni år 1891 föddes Ernst Alexis Pettersson, som redan i tidig ålder bestämde sig för att bli skräddarmästare. Från den dag han startade sitt skrädderi var kvalitet, passform och noggrannhet det viktigaste i hans hantverk. Idag, mer än 100 år senare, lever dessa hörnstenar och värderingar fortfarande kvar.

Vi utvecklar ständigt vår verksamhet utifrån textil tradition och historiska erfarenheter och anpassar våra kollektioner med moderna material och nya modeller baserat på vår gedigna konfektionskunskap.

Fredrik Hagström

Mob: +46 705 76 95 71

Mail: fredrik@ernstalexis.se

FOURTEX

BUXBOM – Mode på jobbet

Vi designar och tillverkar väskor och modenära kläder i klassiska modeller av hög kvalité. Vi strävar efter att de flesta modeller skall finnas som lagervaror under långa perioder för att lätt kunna komplettera med nya plagg i stället för att byta ut hela kollektionen. I modernt språk ”Slow fashion”.

Tyngden finns i det fantastiska skjort och tröjprogrammet, där vi jobbar mycket med bomull, men även med merinoull för att tillfredsställa den extra lyxiga känslan.

Test oss gärna om du behöver ha hjälp med specialproduktion

Kontakt

mats@fourtex.se, 0708-353535

bernt@fourtex.se

HAJK CLOTHING

SCANDINAVIAN OUTDOOR CLOTHING

Hajk is a Swedish contemporary clothing brand for men rooted in the idea that the outdoors is about enjoying the now. We’re on a mission to make the outdoors not just a remote expedition to a far away place, but a part of everyday life.

Kontakt: johan.lindsjo@hajkclothing.com

Halmstads Handelshus

På Halmstads Handelshus har vi 25 års erfarenhet av att arbeta med profil- och promotionprodukter och vi vet hur man får effekt med smarta och prisvärda lösningar. Tillsammans når vi resultat.

Kontakt: Kent Lund, 035 10 22 02,

info@halmstadshandelshus.se

ID IDENTITY

Vi designar Corporate Wear som är utvecklat för att tåla tidens
trender och stärka såväl identiteten som gemenskapen.

Kontakt: Pamela Wennersten

0768-502090

mailto:pwe@id.dk

https://www.id.dk/se

MÅNSING

Med hemlighetsfulla meningar kommunicerar vi vår design och vår känsla.

Månsing gör valet enklare, med unik design & hållbar textil. Vi drivs av att blanda entreprenörsandan med ett sunt socialt stöttande arbete. Vill bli känslomässig påverkade och berörda i vårt arbete. Vi ser till människor bakom produkten och vill såklart att produkterna blir väl använda och berörda i sin tur.

Det är sann Månsing lycka !

Kontakt: Camilla Bergsten camilla@sakmagasinet.se

NOLL33

Med NOLL33 som leverantör kan du som profilföretag fokusera på din kärnverksamhet och lugnt lämna trycket till oss. Som helhetsleverantör kan vi dessutom, om du så önskar, även hjälpa dig med produkterna kläder och accessoarer som t.ex. paraplyer och väskor. Du beställer dem med eller utan tryck till låga fasta priser.

Kontakt:

Jonas A Ferm

Phone  +46 (0)33 – 12 91 10

Mobile +46 (0)767-90 91 10

jonas@noll33.se

OVAER (OV-AIR)

Ovaer är framtagen som en accessoar som kan bäras till vardaglig klädsel. På det sättet kan vi spara dig nödvändigt utrymme i ditt handbagage om du så är på väg till jobbet eller på väg till transitflyget. Vi använder oss av bästa kvalitet när vi väljer material och gjorde Ovaer tvättbar och går även att torktumla.

Detta gör Ovaer till din trogna resekompanjon.

Tel: 0702725882

E-post: info@ovaer.com

PLASTPRINT

Vi menar att vi erbjuder Sveriges bästa reklamplatser. Våra flergångsprodukter har specifika användningsområden och används ofta och länge. Över 80 % av artiklarna i vårt reklamsortiment är egentillverkade och över 97 % är tryckta och packade här hos oss i Bredaryd.

Plastprints resa fortsätter mot ambitiösa miljö- och hållbarhetsmål – det genomsyrar allt vi gör. Egen produktion ger oss möjlighet att driva utvecklingen mot nya miljövänliga bio- och återvunna material.

Kontakt:

Dat Do
telefon: 0370 88580

Segers Fabriker

 

Att bära ett plagg från Segers gör en inte automatiskt till en mästare på jobbet. Men faktum är att många mästare jobbar i våra kläder. Sveriges mest talangfulla och prisbelönta kockar är några exempel. Men Segers kläder stannar inte bara i köket. Våra plagg används också av hovmästaren, servitrisen, bartendern, hotellreceptionisten och hos personalen inom vård och omsorg. Hög kvalitet, design som speglar ditt företags vision och funktion som personalen trivs i. Med rätt arbetskläder höjer vi upplevelsen av din verksamhet.

Kontakt: Hannele Routsalainen,

0768-131003 , 033-231003

Spelkortsförlaget

Spelkortsförlaget levererar ditt eget tryck på kortlekar, memory- och frågespel, pussel och förpackningar i enlighet med din egen design och egna önskemål. All tillverkning sker i Europa och vårt läge mitt i Skandinavien borgar för snabba och säkra leveranser.

magnus@maab.eu

033-259030

 

Stilo

Stilo är ett grossistföretag i profil och presentreklam branschen med försäljning enbart via återförsäljare.

Vi lagerför en mängd olika produkter såsom: kulspets- och blyertspennor, pennhållare och isskrapor m.m. Välkomna som kund och upplev en service utöver det vanliga.

petri@stilo.se

033-22 67 62 / 0708-577 533

Tracker

Tracker är ett Norskt varumärke sedan 1992, som främst finns på den Skandinaviska marknaden.

Tracker står för hög kvalitet till oslagbara priser ( Din garanti för kvalitet).

Produkterna är tillverkade för att fungera som positiva profilbärare när starka varumärken och deras budskap skall kopplas till klädesplagg & bygga upp varumärken, eller bara användas som arbetskläder i den dagliga driften.

Som producent är Tracker engagerad i att produktions processen är så miljövänlig som möjligt och arbetsmiljön skyddas på bästa möjliga sätt, samt att produkterna inte innehåller farliga kemikalier.

Vårt mål är nöjda kunder och gör alltid vårt yttersta för att tillmötesgå marknadens behov av kvalitetsvaror till bästa möjliga pris.

Mikael Stahlin

0768-502068

mikael@tracker.no

www.tracker.no

 

WSI / BLACK HILL

VÄSKOR – KEPSAR – MÖSSOR

Svensk design & Funktion sedan 1983

Kontakt

Lars Fröseth lasse@wsi.se

070-1975580