KICKSTART PROFIL HÖST/JUL 2020

Vi bjuder in dig till Kickstart Profil i Textile Fashion Center Borås

  • Ett event där du träffar branschen på ett säkert sätt i augusti.
  • Se nyheterna. Ta del av våra erbjudanden. Prata om framtiden.
  • 19 – 20 augusti
  • 09.00 – 17.00
  • Skaraborgsvägen 3A, Borås
  • Tänk på avstånd och att följa Folkhälsoinstitutets riktlinjer

Endast bokade tider så kontakta dina grossister och boka.

Vi kommer under dagarna även arrangera ett par för branschen relevanta föreläsningar.

Kaffe, Vatten och Lunch bjuder vi på.

Program kommer!

Deltagande företag – se nedan

ACG Accent

ACG Accent utvecklar kreativa produktmärkningskoncept i världsklass med minsta möjliga miljöpåverkan för krävande företag i textil-, sport och konfektionsindustrin som vill höja värdet på sitt varumärke. Vi erbjuder en erfaren designstudio med spjutspetskunskap och produktion av både label- och transferkoncept.

 

patrik.berglund@acgaccent.se

Mobil: 0705 81 90 02

ACG Nyström

ACG Nyström AB är idag ett internationellt företag som marknadsför avancerad utrustning, system och kunskap till den tillverkande industrin som förädlar traditionell textil, teknisk textil och andra liknande materialtyper.

perry.sandell@acgnystrom.se

Mobil +46 706 17 88 38

Richard.Carlsson@acgnystrom.se

 

AD Company

Vardagliga prylar som mössor och paraplyer är kanske inte något man går runt och tänker på. Hos oss på AD company är det tvärtom. Vi tänker på sådant hela tiden. Det är därför du får så mycket mer än ett blockomslag, en keps eller kanske en reflexväst med oss som trygg samarbetspartner. Vi kallar det AD value.

jan@adcompany.se

036-188585

Bamatex

Med mer än 20 års erfarenhet inom textil förädling och med egen produktion av bl a värmetransfer, vävda märken, konstlädermärken, direktbrodyr kan vi erbjuda snabb leveranstid, och hög kvalitet på både produkter och service. Tack vare detta vågar vi lova att vara bland de bästa i branschen.

joakim.engen@bamatex.se

 

Bregmos

Vill du ha reklamgodis med eget tryck? Då har du hittat rätt.
På Bregmos Reklamgodis trycker vi upp ditt budskap på våra produkter.
Sedan 1999 har vi hjälpt företag runt om i Skandinavien att profilera sig.
Bregmos Reklamgodis – bär ditt budskap.

anci@bregmos.se

033-22 23 50

Carlobolaget

Carlobolaget är företaget som sedan 1921 hjälper människor att hålla ihop jobb, resor och vardagsliv med väskor, plånböcker och andra praktiska produkter. Vi älskar skinn och god design. Vi tycker att varumärken ska bäras med stil och med snygg branding av produkter stärker du ditt varumärke.

christian@carlobolaget.se

Mobil 070 236 41 71

Emballator

Som Skandinaviens ledande tillverkare utvecklar och specialdesignar vi formblåsta vatten-/sportflaskor för alla sammanhang. De används på event, arbetsplatser och gym. Av både proffs och motionärer. Vår passion för innovativa flaskor som förstärker ditt varumärket och livsstil, gör att vi kan erbjuda ett mycket brett produktsortiment. Unika kombinationer av färg, form, tryck och kapsyler skapar vattenflaskan som ger ditt varumärke maximal utdelning.

Daniel.Kallqvist@emballator.se

033-722 72 93.

ERNST ALEXIS

TEXTILTRADITION FRÅN APLARED!

Den 15:e juni år 1891 föddes Ernst Alexis Pettersson, som redan i tidig ålder bestämde sig för att bli skräddarmästare. Från den dag han startade sitt skrädderi var kvalitet, passform och noggrannhet det viktigaste i hans hantverk. Idag, mer än 100 år senare, lever dessa hörnstenar och värderingar fortfarande kvar.

Vi utvecklar ständigt vår verksamhet utifrån textil tradition och historiska erfarenheter och anpassar våra kollektioner med moderna material och nya modeller baserat på vår gedigna konfektionskunskap.

Fredrik Hagström

Mob: +46 705 76 95 71

Mail: fredrik@ernstalexis.se

FOURTEX

 

 

Kontakt

mats@fourtex.se

0708-353535

OVAER (OV-AIR)

Ovaer är framtagen som en accessoar som kan bäras till vardaglig klädsel. På det sättet kan vi spara dig nödvändigt utrymme i ditt handbagage om du så är på väg till jobbet eller på väg till transitflyget. Vi använder oss av bästa kvalitet när vi väljer material och gjorde Ovaer tvättbar och går även att torktumla.

Detta gör Ovaer till din trogna resekompanjon.

Tel: 0702725882

E-post: info@ovaer.com

Spelkortsförlaget

Spelkortsförlaget levererar ditt eget tryck på kortlekar, memory- och frågespel, pussel och förpackningar i enlighet med din egen design och egna önskemål. All tillverkning sker i Europa och vårt läge mitt i Skandinavien borgar för snabba och säkra leveranser.

magnus@maab.eu

033-259030

 

Stilo

Stilo är ett grossistföretag i profil och presentreklam branschen med försäljning enbart via återförsäljare.

Vi lagerför en mängd olika produkter såsom: kulspets- och blyertspennor, pennhållare och isskrapor m.m. Välkomna som kund och upplev en service utöver det vanliga.

petri@stilo.se

033-22 67 62 / 0708-577 533

Tracker

Tracker är ett Norskt varumärke sedan 1992, som främst finns på den Skandinaviska marknaden.

Tracker står för hög kvalitet till oslagbara priser ( Din garanti för kvalitet).

Produkterna är tillverkade för att fungera som positiva profilbärare när starka varumärken och deras budskap skall kopplas till klädesplagg & bygga upp varumärken, eller bara användas som arbetskläder i den dagliga driften.

Som producent är Tracker engagerad i att produktions processen är så miljövänlig som möjligt och arbetsmiljön skyddas på bästa möjliga sätt, samt att produkterna inte innehåller farliga kemikalier.

Vårt mål är nöjda kunder och gör alltid vårt yttersta för att tillmötesgå marknadens behov av kvalitetsvaror till bästa möjliga pris.

Mikael Stahlin

0768-502068

mikael@tracker.no

www.tracker.no